Podatki o ponudniku

Podatki o ponudniku

Naziv: Digitalna kamera d.o.o.

Naslov: Ljubljanska 14, 3000 Celje

Davčna številka: 98348736

E-pošta: maja@m-style.si

Telefon: 041 777 303

TRR: SI56 1910 0001 1532 675 (DBS)

Nismo zavezanci za DDV.

Soglašam, da mi iz M Style foto (izdajatelj in založnik Digitalna kamera, založništvo, turizem in fotografija d.o.o., Ljubljanska cesta 14, 3000 Celje) pošiljate e-novice in druga obvestila o akcijah in novih ponudbah.

Prav tako soglašam, da moje osebne podatke shranite in jih uporabljate izključno za potrebe nadaljnje komunikacije.

Digitalna kamera d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam oz. tretji stranki, razen če bi tako zahteval zakon.

Vedno se lahko odjavite od prejemanja naše e-pošte z klikom na gumb »unsubsribe«.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov (npr. ime, priimek, elektronski naslov ali poštni naslov), so vse informacije, ki vas identificirajo. Osebnih podatkov ne zbiramo, razen ob vaši privolitvi, tj. ob registraciji, naročilu tiskane ali spletne različice revije ali sodelovanju v spletnih raziskavah ali naših spletnih nagradnih igrah. Metidafoto d.o.o. jamči, da bo osebne podatke varoval kot strogo zaupne.

Vaše podatke bomo uporabljali izključno zaradi tehničnih razlogov, administracije na spletnem mestu, da vam zagotovimo dostop do posameznih informacij ali za splošno komunikacijo z vami. V nobenem primeru ne bomo posredovali vaših osebnih podatkov tretji stranki ali jih kakor koli tržili.

Izjava o politiki varovanja osebnih podatkov

Najpomembnejša skrb Digitalna kamera d.o.o. je varovanje osebnih podatkov naših uporabnikov. Zato izjavljamo, da bodo vsi vaši osebni podatki, ki nam jih boste posredovali na naši spletni strani, varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (UL RS 86/2004 s spremembami) in da so vse naše spletne dejavnosti v skladu z evropsko zakonodajo (Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Evropskega sveta) in državnimi zakonodajami Centralne in Vzhodne Evrope.